Istoria muzicala medieseana: Piese Dinamic (audio)

Formatia Dinamic Medias

La inceputul anilor `80 formatia medieseana Dinamic a fost solicitata sa faca mai multe inregistrari pentru postul national de radio. Prin intermediul lui Lica Popovici am intrat in posesia a doua piese si le-am salvat de pe o caseta veche. Cu ajutorul lui Arpi Lang, fostul basist al trupei care acum locuieste in Suedia am aflat si titlurile.

 

 Melodia “Ora dragostei”a fost compusa pe versurile poetului mediesean George L. Nimigeanu iar “E steaua la care” pe versurile unui poet clasic roman.

 

Cele doua melodii au fost inregistrare de formula: Nicolae Borchina, Lica Popovici, Arpi Lang si Ortwin Ott si inginer de sunet a fost Paul Enigarescu. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

14 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.