Ionut Preda, pe podium la Tusnad Marathon

Medieseanul Ionut Preda a obtinut rezultate remarcabile zilele trecute la maratonul desfasurat la Tusnad. Ionut a castigat locul doi (categorie) si locul patru la open. Claudiu Muresan, Peter Grezer, Ovidiu Aflat sunt alti medieseni care au alergat la maratonul international.

Tusnad Maraton porneste din inima tinutului Secuiesc, din cel mai mic oras al Uniunii Europene de la Baile Tusnad si se termina la Lacul Sfanta Ana, singurul lac de origine vulcanica din Europa.

“In concordanta cu denumire concursului, distanta parcursa este ,,doarʺ 23 km, ceea ce prin urmare este mai aproape de semimaraton decat de maraton. Organizatorii s-au decis totusi, langa denumirea de Tusnad Maraton, deoarece alergatorii pe langa parcurgerea de 23 km se confrunta si cu o diferenta de nivel de 900 m. Cele doua impreuna necesita efortul unui maraton traditional”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.