Ion Iliescu semneaza prefata cartii unui mediesean

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu semneaza prefata unei carti scrisa de un mediesean. Volumul  “Asa cum a fost…Istoria sindicatelor libere din industria gaziera” este scris de  Miron B. Neagu si va avea lansare maine la sediul Transgaz din Medias, P-ta C.I.Motas nr. 1, incepand cu ora 12,00. Cuvantul de prezentare a cartii va fi sustinut de catre prof. dr. ing. Simescu Nicolae.

 

Volumul marcheaza aparitia primei lucrari dedicate acestei teme, fiind apreciata ca “o premiera” de catre autorul prefatei. … tema dominanta a cartii o reprezinta convulsiile si confruntarile legate de reorganizarea economiei nationale dupa 1989, in cazul de fata a industriei gazului metan. (Ion Iliescu)


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.