Ioana Vintu si-a lansat un nou videoclip

Ioana Vintu

Ioana Vintu si trupa Nuf Said si-au lansat, la inceputul acestei luni, videoclipul noului single “Rise”. Piesa da titlul albumului lansat anul trecut impreuna cu cei de la Ropeadope Records. Pentru videoclip, Nuf Said au colaborat cu desenatorul Miguel Rueda, de la Aguijonfilms, care le-a realizat un desen animat pentru aceasta piesa.

Luna viitoare trupa are programate cateva concerte in Canada, la Toronto si Montreal, iar in 2017, un nou turneu european. Sa speram ca ii vom vedea cantand si la Medias.

Casa de discuri Ropeadope Records si-a adaugat anul trecut in palmares un premiu Grammy, pentru Snarky Puppy si Lalah Hathaway, cu piesa “Something”. In acest an, label-ul si-a marit portofoliul, fuzionand cu Tribo Records, Ropeadope SUR, FNBeats Galore si Jellowstone Records.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.