Ioan Gyuri Pascu va concerta la Medias

Ioan Gyuri Pascu revine in orasul in care a debutat muzical. Artistul a fost invitat sa cante si sa faca parte din juriul Festivalului concurs de muzica folk “Medias Cetatea Seculara”. Gyuri va canta in data de 11 decembrie a.c., iar in cadrul festivalului vor mai sustine recitaluri Emeric Imre, Fara Zahar, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa SPAM si Mihai Boicu. 

afis Medias Cetate Seculara 2015

Cea de-a 32 editie a Festivalului-concurs de muzica folk “Medias-Cetate Seculara” va avea loc in zilele de 11 si 12 Decembrie 2015, la Sala Traube din Medias. Organizatori: Primaria si Consiliul Local Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, impreuna cu Asociatia Culturala ”Medias-Cetate Seculara”.

Un interviu cu Ioan Gyuri Pascu poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

75 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.