Ioan Gabor, sarbatorit la Medias

Domnul Ioan Gabor, purtatorul unei onorabile carti de vizita care-i permite inscrierea numelui in randul elitei spirituale din spatiul transilvanean este sarbatorit azi la Centrul de Documentare si Informare Gaze Naturale, cu ocazia implinirii varstei de 75 de ani. Evenimentul are loc azi, de la ora 13:30. Sarbatoritul este si  Cetatean de Onoare al comunei Axente Sever.

Nascut la 6 august 1936 in comuna Axente Sever, cunoscuta de-a lungul istoriei sub mai multe denumiri: Muieresti, Fraua, Frauendorf si Asszonyfalva, despre care circula mai multe legende.Urmeaza scoala primara in satul natal, dupa care continua la Sibiu  si Bucuresti Scoala tehnica de maistri, absolvind cu brio fiecare treapta, fiecare an de studii.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.