Invitatie la teatru

Trupa de teatru „Noi si…Atat”, in colaborare cu Primaria Medias, va prezinta piesa de teatru „VISINATA DE AFINE” de Cornel Udrea, duminica, 08 decembrie, ora 18, pe scena Salii Traube din Medias. Intrarea este libera.

Piesa „Visinata de afine”, in regia Marinei Vienescu, este o comedie care aduce in prim plan viata unei comunitati dintr-un bloc, confruntati cu diverse stari sociale si morale , in functie de tipologie si caracterul foarte diferit al personajelor.  Actiunea se desfasoara in apartamentul unei foste prostituate de lux, unde visinata de afine este pretextul intalnirii a doua vecine in varsta, care descopera o casnicie pe cale sa se destrame si incercarea fostei prostituate de a se restabili moral.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.