Intr-o lume relativa, un eveniment de muzica folk

Muzeul Gazelor Naturale celebreaza miercuri, 15 ianuarie 2020, incepand cu ora 18.00, Ziua Culturii Nationale. ,,Intr-o lume relativa” este un eveniment de muzica folk si poezie organizat in colaborare cu formatia ,,Balada”.

Mihail Eminovici, devenit ulterior Eminescu, a influentat decisiv cultura autohtona.Generatii dupa generatii au crescut cu poeziile sale. Academia Recordurilor Mondiale a omologat poemul „Luceafarul”, drept cel mai lung poem de dragoste. Programul activitatii cuprinde un recital de poezie sustinut de catre domnii Sorin Bezdedeanu, Romulus Boieru si Cornel Fugaciu. Intregul eveniment va fi condimentat cu un recital de muzica sustinut de formatia ,, Balada”. Intrarea este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.