Interviu cu Bianca Kadar (X Factor)

Bianca Kadar

Medieseanca Bianca Kadar asteapta cu nerabdare sa vada daca va intra in galele live la X Factor. Vineri seara, Bianca a fost invitata sa cante la Gala Voluntarilor, ocazie cu care am stat de vorba si am aflat care a fost parcursul ei pana acum la show-ul de televiziune amintit. In acest moment, totul depinde de votul publicului. Fiind o fire foarte ambitioasa, tanara isi doreste sa participe la acest concurs pana cand il va castiga.

Momentan, mai avem doar doi medieseni in concurs, Bianca Kadar si Alexandru Bucur. Din pacate, Emanuel Varga, cel mai tanar concurent din aceasta editie, a fost exclus dupa boot camp.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

24 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.