Interviu Cargo la Medias

Azi am o veste buna pentru fanii Cargo. Trupa timisoreana pregasteste un nou album care va fi lansat in toamna acestui an.  Aseara dupa concert am stat  de vorba cu membrii trupei si am incercat sa aflu detalii despre noul material si pareri referitoare la revenirea fostului vocal Kempes in showbiz. Bateristul Tavi este un obisnuit al zonei pentru ca practica mountain bike si a participat la maratonul de la Medias.

Interviul poate fi vazut mai jos alaturi de inca doua materiale video din concertul de aseara desfasurat in cadrul Festivalului Medias Cetate Medievala.

Poze de la concertul Cargo poti vedea aici.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.