Intalnirea bloggerilor

Aseara a fost o noua intalnirea a bloggerilor medieseni. Din pacate numarul celor prezenti a fost sub asteptarile mele. Au venit Ionut Anisca, Adi Mladin, Anca Birsan, Nelu Ivan, Daninho, Feri Teglas , Cristina Pustai si Anamaria si am pus la punct cateva actiuni viitoare in care sper sa se implice mai multi prieteni din blogosfera medieseana.

S-a stabilit urmatoarea intalnire in decembrie iar pentru locatie se primesc propuneri pana in 17 decembrie, urmand ca locatia sa fie aleasa dupa un sondaj pe mediasindex.blogspot.com Ii multumim lui Paul pentru fotografie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii


  1. orice inceput e mai greu… 🙂 cu timpul o sa ne strangem mai multi, mie unu imi plac astfel de intalniri, desi nu e sigur ca o sa ajung la toate, dar cine vine odata o sa vrea sa mai vina 🙂


  2. Scuze, n-am stiut de ea, poate veneam si noi.


  3. Urmatoarea intalnire este in 17 decembrie si o sa va trimit un mail cu detalii.


  4. hello!This was a really superb website!
    I come from itlay, I was fortunate to come cross your blog in digg
    Also I get much in your Topics really thanks very much i will come later

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.