Întalnire cu asociații de dezvoltare intercomunitară la Mediaș

 Ieri, 12 ianuarie 2022, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș o întâlnire de lucru cu membrii celor două asociații de dezvoltare intercomunitară „Nord Trans“ și „Mediaș, Zonă Metropolitanăׅ“. Desfășurată la invitația primarului municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, întrevederea a avut drept scop principal stabilirea unor obiective comune în demersul privind dezvoltarea tuturor comunităților membre ale celor două asociații.

„Am avut astăzi o întâlnire cu primari din nordul județului Sibiu, care au acceptat să facă parte din asociațiile de transport și de zonă metropolitană, asociații pe care le-am înființat tocmai pentru ca, împreună, să găsim modalități de a dezvolta întreaga zonă. Consider că această primă întâlnire este una extrem de utilă și practic nu facem altceva decât să ne angajăm că vom face tot ceea ce ține de noi pentru a încerca să atragem fonduri extrabugetare pentru nordul județului Sibiu“, a declarat primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.