Inscrie-te la Zilele Tineretului Mediesean !

Sub deviza „Sa promovam miscarea, sanatatea si natura” Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Medias va desfasura in parteneriat cu Primaria Medias si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu, actiunea sportiva intitulata “Zilele Tineretului Mediesean”  ciclism – drumetie – orientare turistica, in cadrul programului de utilitate publica “Sportul pentru Toti”.

Actiunea in cauza nu constituie o competitie sportiva si se adreseaza biciclistilor amatori. La eveniment vor participa beneficiarii si angajatii CITO Medias precum si membrii ai comunitatii mediesene.

  Sambata  07 Iulie  2018  intre orele 9:00 si 13:00, vom da startul  actiunii sportive  structurata astfel :

– Ciclism pe ruta Medias –Valea Lunga –  Paucea si retur  ( 16 km )

– Drumetie  – Biserica Evanghelica din Paucea

– Orientare turistica : Situl ”Movilele de la Paucea” 

– Picnic la Valea Lunga/Paucea

La eveniment vor participa circa 50 de persoane. Traseele de acces spre locul evenimentului, precum si cele de dispersare vor fi: 

Plecarea la o ra 9:15 pe urmatorul traseu : Str.George Toparceanu nr. 14 , Str. Horea, Str. Mihail Viteazu, Podul mare peste Tarnava, Str. Stadionului, Drum comunal  17 Valea Lunga , Paucea

Returul la ora 13:00 – Drumul comunal 17 Paucea, Valea Lunga, Str. Stadionului, Podul mare peste Tarnava, Str. Mihail Viteazu, Str. Horea, Str. George Toparcenu nr.14.

Perioada de inscriere : Incepand cu data de 02.07.2018 se deschid inscrierile online. Participantii vor completa formularul online. Inscrierile se inchid in momentul ocuparii celor 50 de locuri puse la dispozitie de organizatori.

Regulamentul evenimentului este disponibil la adresa : www.citomedias.ro .Actiunea  este deschisa oricarui iubitor al sportului si al mersului pe bicicleta , care la data desfasurarii acesteia,  a implinit varsta de 18 ani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.