Inregistrare-document cu Sanda si Elena Carstea (audio)

Sanda si Elena CarsteaRevin la cutiuta cu surprize din istoria muzicala a Mediasului. Pentru ca Elena Carstea se afla, in aceste zile, in tara, impreuna cu fiica ei adoptiva, Sanda, m-am gandit sa va prezint o inregistrare-document cu surorile Carstea, pe cand cele doua cantau la Casa Pionierilor din Medias.

Sanda si Elena Carstea au facut parte din Orchestra de Estrada a Casei Pionierilor, condusa de profesorul Johann Stirner, orchestra care, in anul 1972, a reprezentat Romania la un concurs international la Belgrad. Orchestra de estrada era formata din: Helmut Muller (trompeta), Hans Wonner (clarinet), Friederich Maiterth (saxofon), Walter Schmidt (trombon), Walter Schulleri (trombon bas), Willy Mantsch (chitara solo, vocal), Nazarica Costea (vocal, chitara armonie), Iustin Rusu (chitara bas), Dorin Radu (orga), Gheorghe Calburean (baterie) si Sanda si Elena Carstea (vocal).

Orchestra de Estrada a Casei Pionierilor Medias

Mai jos ai inregistrarea melodiei “Cu creionul pe hartie”, compusa de Mihai Constantinescu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

69 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.