Inna a lansat azi Club Rocker

INNA a lansat azi cea mai noua piesa de pe albumul cu numarul II, ‘Club Rocker’. Cu un sound foarte fresh, de club, single-ul a fost lansat atat in tara cat si in toate celelalte teritorii, din Europa pana in Asia, Africa si chiar in Australia. Melodia o sa intre in difuzare la Radio Ring din acest week-end.

Foto : Edward Aninaru


Alaturi de o echipa venita special din Franta, INNA a filmat timp de 3 zile videoclipul pentru piesa ce anunta deja sa zguduie cluburile din intreaga lume. In regia lui Alex Herron, alaturi de care s-a filmat si ‘Sun is Up’, a fost creata o poveste de dragoste moderna, intr-un urban agitat si flamboaiant.

Asteptam cu nerabdare videoclipul iar pana atunci ne putem bucura de un scurt preview postat pe contul artistei de youtube.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.