Inceput de septembrie cu MECEFF “7+1”

Cea de-a sasea editie Medias Central European Film Festival (MeCEFF) „7+1”, unicul festival competitiv si tematic consacrat cinematografiilor tarilor central-europene, va avea loc, anul acesta, in perioada 1-3 septembrie. In competitia MeCEFF „7+1” 2016 vor fi prezentate filmele castigatoare ale premiului national din fiecare din cele sapte tari central-europene: Austria, Cehia, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

Logo MECEFF

In sectiunea competitiva de anul acesta a MeCEFF „7+1”,regizorul roman Radu Jude, care a primit „Ursul de Argint” pentru cea mai buna regie pentru filmul „Aferim!”, se afla, din nou, in competitie cu regizoarea poloneza Małgorzata Szumowska, care a fost recompensata, si ea, cu „Ursul de Argint” pentru cea mai buna regie, pentru filmul „Trupul”, in cadrul Festivalului International de Film de la Berlin.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

18 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.