Incepe Targul de Craciun la Selimbar

Nu va faceti planuri pentru urmatoarele weekend-uri! La Selimbar se organizeaza cea de a II-a editie a Targului de Craciun. Evenimentul aflat acum la cea de a II-a editie are o amploare mult mai mare si se desfasoara intr-o locatie noua si mult mai incapatoare. Astfel intre 15 si 23 decembrie parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transforma intr-un adevarat taram al sarbatorilor de iarna. Aici au loc concerte cu artisti cunoscuti si sunt amenajate si casute cu produse specifice sarbatorilor de iarna. Nu in ultimul rand puteti sa va bucurati si de un un patinoar de aproape 850 de metri patrati.

Primul weekend – Concerte cu Fuego, Andra Gogan si Gasca Zurli

Targul de Craciun selimbar aduce anul acesta cei mai voga artisti din peisajul muzical romanesc. Startul maratonului artistic este dat de indragitul Fuego, pe 15 decembrie. in deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul targului sustin un recital Simi Deac si Eugen Mihaila.

Cu siguranta ca cei mici vor lua cu asalt Targul de Craciun selimbar pe 16 decembrie. Gasca Zurli pun in scena un spectacol special pentru ei, iar in deschidere, Andra Gogan promite si ea un recital electrizant.

Narcisa Suciu, Andra, Vescan si Bibi in cel de al II-lea weekend

Pe 22 decembrie inainte de Sarbatoarea Craciunului, sunteti invitati la o seara plina de magie. Narcisa Suciu si Andra sustin doua spectacole deosebite pe aceeiasi scena amplasata in parcarea Shopping City – zona KFC. in fine, dar nu in ultimul rand, seria de concerte este incheiata pe 23 decembrie de Bibi si Vescan.

O alta surpriza placuta si totodata atractie pentru iubitorii sporturilor de iarna, o reprezinta patinoarul de la Targul de Craciun. Cu o suprafata de peste 800 de metri patrati, acesta va fi la dispozitia tuturor ce vor sa patineze, atat pe perioada Targului de Craciun selimbar, dar si dupa incheierea acestuia in primele doua luni ale lui 2019. De asemenea puteti inchiria patine de la fata locului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.