Incep lucrarile la pasarela peste calea ferata

Incepand de miercuri 4 mai a.c., ora 7.00 se va inchide circulatia pietonala pe pasarela peste calea ferata, aflata langa gara CFR Medias. Acest lucru se impune datorita lucrarilor la structura de rezistenta a caii de rulare a pasarelei. 

Gara Medias

“Executorul va depune toate eforturile, astfel incat lucrarile sa se finalizeze in aproximativ doua luni si pasarela sa fie redeschisa circulatiei. Municipalitatea medieseana prezinta scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrari si recomanda pietonilor folosirea cailor pietonale ocolitoare, pentru a se ajunge in zona centrala a municipiului in conditii de siguranta”, mentioneaza reprezentantii Primariei Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

9 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.