Incendii de vegetatie la Medias si Copsa Mica

Sambata au avut loc mai multe incendii de vegetatie in zona Medias si Copsa Mica. La Medias au ars mai multe hectare de vegetatie pe malul raului Tarnava Mare iar in zona Copsa Mica incendiul pornit din Micasasa a amenintat sa distruga plantatia de pe dealul din spatele fabricii Sometra.

Din fericire actiunea ferma si bine coordonata a echipajelor de pompieri si cetateni din zona, a impiedicat acest lucru, limitand cu succes pagubele, care puteau sa se transforme intr-un adevarat dezastru ecologic pentru plantatia forestiera din zona. Conform estimarilor sefului SVSU Copsa Mica au ars aproape 80 ha de pasune.

Incendiu zona Copsa Mica 15.03 (3)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.