Împuşcat în piept cu puşca din dotare

Un plutonier major din Sibiu s-a împuşcat în piept cu propria armă, în timp ce făcea serviciu de pază la Şcoala de Aplicaţie pentru Transmisiuni. Bărbatul de 42 de ani a fost trimis imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu, iar medicii spun că starea lui este stabilă. Ministerul Apărării Naţionale a deschis o anchetă. Colegii militarului cred că arma s-a descărcat din greşeală, dar anchetatorii iau în calcul toate variantele.

Sursa : Realitatea TV

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.