Holograf, Nicu Patoi & Platonic si Rezident Ex la Sibiu

In urmatoarele zile iubitorii de rock din Sibiu vor avea parte de 3 concerte. Pe data de 22 octombrie ajunge la Casa de Cultura a Sindicatelor turneul “Cat de departe” al baietilor de la Holograf.

 holograf

Dupa doua zile la Oldies Pub va poposi Nicu Patoi & Platonic. Proiectul este format din Nicu Patoi (fondatorul proiectului), Adrian Ciuplea (chitara bass, membru al grupului Vita de Vie), Berti Barbera (percutie, voce) si Razvan Lupu „Lapi” (baterie). Prin Middle Of The Week Tour, Nicu Patoi & Platonic si-au propus sa prezinte publicului noul album intitulat Sweet Little 6STRING. Lansat in anul 2012, albumul a fost urmat de participarea la diverse festivaluri, concerte si emisiuni radio si TV de specialitate, culminand cu recitalul din deschiderea concertului chitaristului Joe Satriani la Bucuresti din vara acestui an.  cu Nicu Patoi, Berti Barbera.

 Nicu Patoi & Platonic

In data de 29 octombrie tot la Oldies Pub si-au anuntat prezenta Rezident Ex care sunt in plin turneu national „Vreau Rezident Ex in Orasul Meu”. Acesta cuprinde 10 orase printre care Bucuresti, Constanta, Craiova, Sibiu, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Arad, Iasi si Buzau.

rezident ex

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.