Hanul Greweln îşi donează încasările comunităţii locale

 

În acest sfârşit de săptămână Hanul Greweln donează încasările comunităţii locale.

„Este o perioadă în care COVID-19 a bulversat complet viața noastră, a tuturor. Este o perioadă în care toți trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să fim solidari în această luptă, deoarece numai printr-un efort comun putem trece cu bine prin această încercare.

În astfel de momente solidaritatea umană își face simțită prezența pentru că este esențial să învațăm să fim aproape de ceilalți, să ne implicăm și din punct de vedere social în comunitatea în care trăim.

Respectând măsurile legale impuse, Hanul Greweln vă așteaptă sâmbătă 12 septembrie și duminică 13 septembrie 2020 în număr cât mai mare pentru a consuma cât mai multe dintre gustoasele preparate pregătite special pentru dumneavoastră.

Sumele încasate în cele două zile vor fi donate Primăriei Mediaș pentru achiziționarea de produse sanitare atât de necesare în această perioadă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2 în liceele, școlile și grădinițele din Municipiul Mediaș.

Sperăm să vă alăturați inițiativei noastre, pentru ca împreună să putem fi alături de copiii din comunitatea noastră”, este mesajul celor de la Hanul Greweln.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.