Hai sa vedem impreuna filmul “America, venim!”

In aceste zile ruleaza la cinematograful Mediensis comedia “America, venim!”. Pentru ca am auzit ca filmul merita vazut, m-am gandit sa mergem sa il vedem impreuna si pun la dispozitie 2 invitatii duble. Impreuna cu castigatorii o sa merg la film joi seara de la ora 20:00. Cei care vor sa vina la fim trebuie sa-mi lase pana miercuri seara un comment la aceasta postare cu textul “America, venim!”.

america-venim

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii


  1. Hm, interesant titlu! Din pacate, pentru noi romanii, altii merg in America!Noi mai avem mult si bine de asteptat pana se ridica vizele! Ce daca la Deveselu si la Kogalniceanu defilam cu armata americana la brat, ce conteaza ca americanii ne lauda pentru curajul si pregatirea ostasilor romani din Afghanistan, ne trebuie viza ca sa vedem statuia Libertatii pe viu! Asa de mult ne indragesc americanii ca polonezii merg fara viza, noi mai asteptam. Si n-au nici ambasador la Bucuresti de cativa ani, dar cica avem parteneriat strategic cu SUA! Asadar cred ca mai corect e „America, venim!Daca ne dati viza!”


  2. America, veniiiiim!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.