Hai hui prin Lisabona cu Eximtur Medias (video)

In aceasta vara am ales sa-mi petrec o parte din vacanta in Portugalia. Dupa ce m-am tot scaldat in zona Marii Mediterane si a Africii, mi-am zis sa incerc si Oceanul Atlantic (foarte rece). Cand au aflat prietenii de la Eximtur Medias care este destinatia dorita, mi-au facut o surpriza: mi-au pus la dispozitie un abonament City Sightseeing Portugal. Astfel ca, timp de doua zile, am calatorit prin capitala Portugaliei si m-am bucurat de frumusetiile oferite de orasul exploratorului Dom Vasco da Gama.

mircea_lisabona

Orasul Lisabona isi intampina vizitatorii inaintand un instrument turistic foarte pretuit, anume, Cardul Lisabona, care permite celor ce detin un astfel de document sa intre gratuit la numeroase muzee si alte obiective, dandu-le dreptul sa beneficieze si de diverse alte reduceri substantiale. 

Celor care nu vor sa viziteze Lisabona “pe repede inainte” le recomand sa-si programeze pentru vizitarea acestui oras cel putin patru zile. Daca ii luati in vacanta si pe cei mici, atunci obligatoriu sa ii duceti la Oceanarium. Mai jos am postat cateva instantanee realizate prin locurile prin care am trecut.

Multumesc Eximtur Medias pentru surpriza!Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

25 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.