Guitar Talks – Aurelian „Balaurul” Dincă (Trooper)

Aurelian „Balaurul” Dincă este chitaristul formaţiei Trooper şi am avut plăcerea să îl al invitat la Guitar Talks, în avanpremiera #Sibiu Guitar Meeting 2020.

TROOPER este o formaţie de heavy metal care se bucură de aprecierea şi susţinerea fanilor, dar şi a presei de specialitate. Trupa are o activitate de peste 20 de ani, timp în care a lansat şapte albume de studio, a susţinut peste 500 de concerte în faţa a mai mult de 600.000 de oameni. Dar TROOPER nu înseamnă doar cifre: înseamnă muzică de calitate făcută cu dăruire şi din pasiune pentru iubitorii rockului autohton.

De-a lungul carierei, formaţia a cântat pe aceeaşi scenă cu Scorpions, Iron Maiden, Judas Priest, Europe, Nazareth, Manowar, Rasmus, Prodigy, Whitesnake, W.A.S.P. etc.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.