Grupul Motto si Feri Teglas canta pentru o cauza nobila

Grupul folk Motto si Feri Teglas vor sustine joi un concert caritabil. La acest evenimentul de la Sala Traube, incepand cu orele 18:00, sunt invitati toti oamenii interesati sa sprijine un suflet aflat in mare suferinta.

afis concert caritabil Motto & Feri Teglas

Mihaela Belciu, divortata si mama a 3 copii, are nevoie urgenta de transplant de ficat. Mihaela a fost diagnosticata cu ciroza hepatica, ascita si varice  esofagiene, dupa mai multe luni de internare in spitalele din Medias si Targu Mures.

In urma unor seturi de analize, diagnosticul a venit necrutator. Mihaelei i s-a spus foarte clar ca are nevoie de transplant de ficat. Costurile tratamentului medicamentos sunt insa mult prea mari pentru tanara mama, asa ca aceasta are nevoie de ajutorul nostru, al vostru, al tuturor. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.