Grant de 500.000 de dolari pentru proiectul Reveal Alma Vii

Maine, 25 iulie a.c., la ora 10:00, este programata la Alma Vii ceremonia oficiala prin care Ambasada Statelor Unite ale Americii reprezentata de domnul Ambasador Hans Klemm va inaugura alaturi de Doamna Caroline Fernolend, presedinta Mihai Eminescu Trust, finantarea proiectului Reveal Alma Vii de catre Departamentul de Stat: “Fondul Ambasadorial pentru Conservarea Patrimoniului Cultural”.

Grantul de 500.000 de dolari a fost castigat de Mihai Eminescu Trust, in urma unei competitii, fiind folosit pentru restaurarea Bisericii Evanghelice din Alma Vii, judetul Sibiu si vine ca raspuns al eforturilor de revitalizare a comunitatilor si a patrimoniului cultural si natural depuse de Mihai Eminescu Trust.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.