Gigantul Muresan la Zilele Baschetului din Sibiu

Zilele Baschetului au adus o noua premiera pentru orasul Sibiu. Asociatia Al 6-lea jucator, organizatorul evenimentului, a reusit sa il aduca la Sibiu pe nimeni altul decat Ghita Muresan, cel mai inalt roman in viata si singurul jucator roman de baschet ce a jucat in prestigiosul campionat nord-american, NBA.

Ghita Muresan a sosit sambata, in Parcul Tineretului, locul unde sute de copii si tineri asteptau intalnirea cu legenda baschetului romanesc. Jovial si plin de buna-dispozitie, Ghita a lasat in urma amintiri de nepretuit. Copiii s-au inghesuit pentru o poza cu „gigantul”, care a semnat minute in sir zeci de autografe.

Ghita Muresan la Zilele Baschetului 2013

Tinerii fani ai baschetului sibian si-au completat colectia de semnaturi si cu cele ale noii echipe a Clubului Sportiv Universitar Sibiu. Jucatorii lui Miodrag Perisic au fost intampinati cu mult entuziasm vineri seara, in Shopping City de fanii echipei, aceasta fiind prima intalnire cu fanii inainte de debutul noului sezon.

 Turneul Zilele Baschetului din Parcul Tineretului s-a desfasurat pe trei categorii: U12, U14 si U16, baieti si fete. in total, peste 100 de tineri au participat la competitiile gazduite de aceasta manifestare sportiva. Zilele Baschetului continua weekendul viitor, in parcarea Mall-ului sibian. Categoriile vor fi extinse pentru acest turneu. Pe langa cele destinate tinerilor sub 12, 14 si 16 ani, la Zilele Baschetului din parcarea Shopping City se vor putea inscrie si echipe sub 18 ani precum si in categoriile open si 30+ masculin. Echipele se pot inscrie pana joi, 29.08, pe adresa forum@csufans.ro.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.