Acum ai GiftShop la Blogal Initiative

De cateva zile cei de la Blogal Initiative au lansat GiftShop ce este destinat in exclusivitate bloggerilor inscrisi in Campionatul National de Blogging. De la GiftShop se pot achizitiona produse sau servicii oferite de Blogal Initiative si de companiile partenere folosind punctele acumulate in campaniile desfasurate pe BlogalInitiative.ro

Deocamdata GiftShop se afla in perioada de probe pana in data de 30 noiembrie. Am facut si eu un test sa-mi “cumpar” lanterna cu dinam si incarcator de telefon si am reusit sa fac shopping donand 40 de puncte. Sistemul functioneaza si lansarea este anuntata pentru data de 1 decembrie 2012 odata cu lansarea la apa a Campionatului National de Blogging.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.