Gazistii se antreneaza in Spania

Echipa de forbal Gaz Metan Medias se pregateste timp de doua saptamani la Marbella (Spania), acolo unde pe langa antrenamente vor disputa si sase partide amicale, dintre care patru au fost deja stabilite.

Astfel, pe 14 ianuarie a.c., Gaz Metan va intalni FC Lausanne-Sport, ocupanta primei poziția din a doua Liga elvețiana, iar trei zile mai tarziu, in data de 17 ianuarie, gazistii vor disputa o partida de pregatire cu FC Luzern, formație din prima Liga elvețiana. Al treilea adversar din cantonamentul programat in Marbella va fi SV Darmstadt 98, formația care evolueaza in Liga a doua din Germania, iar partida se va disputa in data de 21 ianuarie.

Ultimul joc de verificare care a fost deja stabilit va avea loc in data de 23 ianuarie, atunci cand Gaz Metan va intalni Shonan Bellmare, echipa care evolueaza in prima liga din Japonia. In zilele de 17 si 21 ianuarie, vor mai avea loc inca doua partide de verificare cu adversari care nu au fost inca stabiliți. Lotul alb-negrilor va reveni in țara in data de 24 ianuarie pentru a se pregati pentru primul joc oficial din 2020, in care va intalni Universitatea Craiova.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.