Gaz Metan : Start in play-off cu o victorie

Club Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a inceput play-off-ul cu o victorie. In aceasta seara jucatorii condusi de Ovidiu Teleaba au reusit sa se impuna in fata celor de la CS Energia Rovinari cu scorul de 84-69. Chiar daca au inceput mai slab,  mediesenii si-au revenit si au reusit sa se distanteze in partea a doua a partidei si sa obtina victoria.

La final Teleaba a declarat „azi am avut o problema cu aruncarile de 3 puncte si nu este noua. Daca am fi marcat si de 3 puncte rezultatul ar fi fost altul. Sper sa nu avem probleme cu accidentarile.” A doua partida pe teren propriu a mediesenilor se va disputa maine la Sala Polivalenta de la aceeasi ora.Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.