Gaz Metan Mediaş: Răzvan Pleșca se retragerea după meciul 300 în Liga 1

Fotbalistul Răzvan Pleșca și-a anunțat ieri, 30 aprilie a.c., retragerea după meciul 300 în Liga 1. Sportivul de la Gaz Metan Mediaş a anunțat că va mai apăra doar în meciurile rămase din acest sezon, din vară urmând să se îndrepte către o altă funcție în cadrul clubului.


„Mă bucur că am reușit să ajung la o cifră importantă, chiar înainte de retragere. Nu știam câte meciuri am la începutul sezonului. Da, e ultimul meu sezon. Am făcut un curs de marketing sportiv, pe lângă cele două facultăți și ăsta mi-aș dori să fie postul meu în cadrul clubului”, a declarat ieri Pleşca, după meciul cu FC Argeş.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.