Gaz Metan Medias intalneste Steaua Bucuresti

Dupa doua saptamani de pauza, Liga 1 revine in acest weekend. Gaz Metan Medias, echipa antrenata de Cristian Pustai, intalneste liderul duminica seara, incepand cu orele 20:30 pe National Arena. Gaz Metan ocupa locul 7 cu 16 puncte, iar Steaua Bucuresti ocupa pozitia de lider cu 26 de puncte.

Clubul Gaz Metan a sustinut astazi o conferinta de presa inaintea partidei de duminica, la care au participat tehnicianul Cristian Pustai si jucatorul Eric de Oliveira.

pustai

“Este un meci greu cu echipa de pe primul loc, insa trebuie sa ne respectam ultimele evolutii din deplasare, in care am fost o echipa incomoda, care nu se lasa ucisa atat de usor si care pune tot timpul probleme pe contraatac”, a declarat Cristian Pustai.

Eric

“Fiecare meci este greu, intalnim echipa de pe primul loc, va fi un meci foarte greu acolo dar noi mergem sa scoatem punct sau puncte. Cel mai important este sa facem ce ne spune domn profesor si speram sa facem un rezultat cat mai bun”, a declarat Eric de Oliveira.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

17 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.