Gaz Metan joaca azi cu CSS Giurgiu

Mediesenii de la Gaz Metan vor sustine azi primul meci din acest an in cadrul Ligii Nationale de Baschet Masculin. Jucatorii condusi de Marcel Tenter vor intalni pe teren propriu echipa CSS Giurgiu. Meciul se va desfasura la Sala Sporturilor incepand cu orele 18:00. Datorita faptului ca partida nu va fi televizata meciul va fi transmis doar live pe internet de catre cei de la Lupii Negri si se va putea vedea aici.

Antrenorul Tenter a declarat ca prioritatea echipei este campionatul national iar Deven Mitchell isi va relua antrenamentele in aceste zile , in timp ce pivotul Mike St. John are in continuare probleme.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.