Gaz Metan: Cinci puncte de vanzare a biletelor

Incepand cu meciul de azi, Clubul Gaz Metan Medias are inca cinci puncte de vanzare a biletelor. Pentru a veni in intampinarea iubitorilor de fotbal din Medias, incepand din aceasta etapa vor functiona inca cinci puncte de vanzare a biletelor, trei in cartierele municipiului si alte doua la Stadionul Gaz Metan.

Admission Tickets

Astfel, cei care doresc bilete le pot achizitiona de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului, vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piata agroalimentara, la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala). Biletele sunt disponibile cu trei zile inainte de joc. De asemenea, cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, una la intrarea in Tribuna 1 si una la sediul Clubului Gaz Metan de pe strada Stadionului FN.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.