Gala Invatamantului Copsean, editia a II-a

Joi, 5 octombrie a.c., cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, sub patronajul Primariei oraşului Copsa Mica in parteneriat cu Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, a avut loc cea de a II-a editie a Galei invatamantului Copsean. Evenimentul a adunat, incepand cu ora 1200, la Sala de Festivitati a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, toate cadrele didactice din invatamantul copsean, reprezentand de fapt cel mai important moment al invatamantului local pentru acest an, desfasurat sub egida „calitate si performanta”.

in cadrul evenimentului au fost trecute in revista activitatea si performantele tuturor cadrelor didactice din ultimii 10 ani (de la educatori la profesori si personal auxiliar), le-au fost inmanate diplome de excelenta pentru toata activitatea didactica si apoi, intr-o ambianta festiva in cadrul unui dineu, au fost depanate aminitri ale dascalilor, reuniti dupa multi ani. Ambianta de sarbatoare a fost sustinuta de un grup de 3 eleve, fice ale profesorilor liceului copsean, care au sustinut un regal de muzica la pian, dovedind prin talentul lor ca excelenta face parte din Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica.

La eveniment au participat alaturi de dascali, reprezentanti ai comitetelor de parinti, ai consiliilor de administratie, oficialitati locale si invitati din localitate. Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copsa Mica, cu cei 63 de ani de existenta, impreuna cu cadrele didactice care lucreaza sau au activat in cadrul lui, ramane un simbol al orasului, un adevarat far in drumul spre lumina si intelepciune.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.