Gala de balet pe scena Salii Traube

Directia municipala pentru Cultura Medias organizeaza vineri, 11 martie a.c., ora 18.00, in premiera la Sala Traube, spectacolul „Gala de balet” pus in scena de balerinii Teatrului de Balet din Sibiu. Biletele se gasesc la Sala Traube si se pot achizitiona la pretul de 10 lei. Copiii cu varsta de pana la 14 ani beneficiaza de o reducere de 50%.

Gala de Balet

Gala de Balet prezentata publicului din Medias include momente din cele mai cunoscute si indragite spectacole de balet clasic, precum: „Don Quijote”, „Frumoasa din padurea adormita”, „Giselle”, „La fille mal gardée”, „Carnavalul de la Venetia”, „Lacul Lebedelor”, „Corsarul”, dar ai coregrafii neoclasice si contemporane, precum: „Carmen”, „GoPak”, „Vessel”, „Reverie”, „Dincolo de dans”, „Trilogie Ionesco”, „Anotimpurile”, „Angelic”.

Teatrul de Balet Sibiu este prima companie internationala de dans din Romania. Pe scena baletului sibian danseaza balerini din Japonia, Australia, Marea Britanie, Elvetia, Germania, Franta, Spania, Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda, Italia si, bineinteles, Romania. In cadrul Galei de Balet de vineri vor dansa atat prim solistul baletului sibian, Ovidiu Matei, Iancu, cat si solistii Ada Gonzalez (Spania), Elliot Bourke (Australia), Ayaka Nagai (Japonia), Lorena Negrea (Romania).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

8 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.