Fundatia Printului Charles, alaturi de mesterii transilvaneni

0088 Viscri

In 2014, The Prince of Wales Charitable Foundation, are in plan organizarea de cursuri pentru mesteri din Transilvania. Fondatia doreste sa ofere patru cursuri pentru localnici: in comuna Bunesti – Jud Brasov, in comuna Vanatori – jud Mures, la Miclosoara si Valea Zalanului – Jud Covasna. Fiecare curs va oferi pana la 12 locuri pentru oamenii din satele apropiate.

0101 Viscri

Participantii vor invata / se vor perfectiona sa lucreze cu materiale traditionale (var, nisip, lemn, piatra), vor invata tehnici  diferite de tencuit, reparat si finisaje istorice. Participantii primesc gratuit la terminarea cursului un set complet de unelte, echipamente de protectie si un Certificat din partea The Prince of Wales Foundation.

0122 Viscri

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.