Franta, invitata la MECEFF 2015

steag_franta_mic

In acest an, Franta este tara invitata la MECEFF “7+1” – Medias Central European Film Festival “7+1”. Aflat la a V-a editie, MECEFF (MEDIAS CENTRAL EUROPEAN FILM FESTIVAL) „7+1” este un festival consacrat cinematografiilor tarilor din perimetrul “Europei Centrale”, dar care va include si o selectie de capodopere cinematografice dedicate comemorarii centenarului Primului Razboi Mondial, colocvii sustinute de specialisti de talie europeana, expozitii de fotografie si afise pe tema Marelui Razboi, un program axat pe tara invitata special in aceasta editie, Franta, precum si filme din selectia Presedintelui festivalului.

Logo MECEFF

Doua dintre expozitiile festivalului: “Francezi si romani in Marele Razboi”, oferita de Institutul Cultural Francez si “(Ne)linistea dinaintea furtunii”, realizata cu sprijinul Forumului Cultural Austriac, vor fi organizate atat la Medias, in perioada 01 – 05 septembrie a.c., cat si la Muzeul Municipiului Bucuresti, intre 24 si 27 septembrie a.c.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.