Fotbal: Reactie Gaz Metan

Conducerea Clubului Gaz Metan a reactionat dupa ce, saptamana aceasta, a aparut informatia conform careia echipa ar urma sa piarda trei puncte in clasament la finalul acestui an, ca urmare a unor datorii neplatite la data de 30 noiembrie.

Prin vocea presedintelui Ioan Marginean, alb-negri spun ca depunctarea ar fi un lucru abuziv, in conditiile in care, atat din punct de vedere al regulamentelor sportive, cat si al legii insolventei, Gaz Metan nu are cum sa plateasca presupusa datorie catre clubul bulgar Cernomoret Burgas.

Club Gaz Metan Medias

Presedintele alb-negrilor a mai spus ca nimeni nu a solicitat plata vreunei datorii, iar echipa bulgara urmeaza sa fie dezafiliata de catre federatia din tara vecina. Ioan Marginean va merge luni in audienta la Razvan Burleanu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si, de asemenea, va aparea si in fata comisiei care stabileste depunctarile, pentru a prezenta pozitia clubului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.