Fotbal: Mesajul lui Edi Iordănescu după calificarea în play-off

Clubul Sportiv Gaz Metan a postat pe site mesajul lui Edi Iordănescu după calificarea în play-off.

Țin să mulțumesc din suflet suporterilor care au fost la acest meci, dar în mod special celor care meci de meci au fost alături de noi și nu în ultimul rând galeriei. Echipa împreună cu suporterii, au făcut cinste pentru oraș și au semnat o performanță unică. Cu toate acestea, meritul principal este al echipei, al băieților, care au muncit zi de zi exemplar și au performat.

Au demonstrat că au valoare umană și profesională, că sunt niște jucători valoroși și competitivi care merită laude, aprecieri și respect. Pentru mine și pentru staff-ul meu a fost o perioadă incredibil de grea și mă bucură faptul că totul s-a valorificat într-o performanță care va rămâne veșnic în istoricul clubului. Mulțumesc și președintelui Ioan Mărginean și factorilor de decizie pentru susținere și pentru faptul că au crezut necondiționat în noi. Nu pot să uit nici oamenii din jurul echipei, de la cei din conducere până la administrativ, staff medical, staff tehnic, până la bucătari și doamnele de la magazie, a administratorului bazei, a ofițerului de presă, etc.  E performanța noastră, a tuturor, toți și-au adus contribuția.

Nu în ultimul rând, mulțumesc vărului meu primar, Valentin Iordănescu și familiei lui, care de ani de zile a luptat pentru club, pentru echipă și au reprezentat într-un mod unic clubul la toate procesele și luptele juridice pentru a ajunge din nou Gaz Metan un club fără datorii, curat și pregătit de performanță. Au administrat toată partea juridică a clubului, intern și extern, iar împreună cu Președintele efectiv s-a reușit o restructurare și reorganizare aproape completă a clubului și a modului de organizare. El a contribuit decisiv la aducerea mea și niciodată nu i-am pomenit public numele lui, a soției și a doamnei Anastasescu, care au preferat discreția totală în ciuda eforturilor făcute, dar a venit momentul ca lumea să știe și să salute și munca și eforturile lor. Sper ca oamenii care vor veni în viitor și vor lucra în numele și pentru Gaz Metan, să aibă succes deosebit, iar această bornă atinsă de noi, această performanță unică, să fie doar un început, o deschidere pentru un nou drum care să ducă la un șir de performanțe frumoase în viitor pentru echipă. Haide Gazul, hai băieții !!!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.