Formatia Lyceum (1984 -1985) – Roland Gassmann (video)

In perioada 1984-1985, eram elev la Liceul ”St. L. Roth”. In acel moment, liceul nu avea formatie proprie. Am urcat pe scena alaturi de prietenii mei din scoala generala, am infiintat formatia Lyceum pentru Liceul Automecanica si am concurat, pe plan local, cu trupa colegilor de la Liceul ”Axente Sever” in cadrul Festivalului ”Cantarea Romaniei”. Din formatie au mai facut parte Gabriel Simon, Mihai Dan, Cristian Guti si Roland Gassmann.

LYCEUM2

Azi, de ziua prietenului meu Roland Gassmann, cu care am cantat in formatia Lyceum, postez mesajul integral trimis cu ocazia lansarii volumelor “Mediesenii rock and roll”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.