Fiul unui angajat Romgaz luptă pentru cucerirea unei medalii olimpice

UPDATE: Ciprian a câştigat medalia de argint.

Fiul unui angajat Romgaz luptă pentru cucerirea unei medalii olimpice la Tokyo. Mâine, 29 iulie a.c.,  în jurul orei 3 şi 18 minute, sportivul Ciprian Tudosă intră în cursa pentru cucerirea unei medalii olimpice la 2000 metri dublu rame fără cârmaci.

Ciprian este fiul operatorului extracţie Tudosă Vasile, de la  Secţia Roman, Sucursala Mediaş, din cadrul Romgaz S.A. Echipajul României de dublu rame masculin, alcătuit din Marius Vasile Cozmiuc și Ciprian Tudosă, s-a calificat miercuri în finala probei, la Jocurile Olimpice, câștigând detașat prima semifinală, cu cel mai bun timp din ambele manșe de calificare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.