Final de campanie la Asociatia Phoenix Speranta (video)

Asociatia Phoenix Speranta a incheiat campania „Lasa Speranta sa-ti impodobeasca Craciunul”. A fost cea mai profitabila campanie desfasurata pana acum de asociatia medieseana, care a strans suma de 10.700 de lei. Banii au fost folositi pentru materiale de lucru in atelierele asociatiei si cadouri de Craciun pentru beneficiarii centrului.

 Ordinul Linguritei

Pentru a marca rezultatele acestui demers, dar si contributia mediesenilor care s-au implicat activ In desfasurarea campaniei aseara Asociatia Phoenix Speranta a lansat o distinctie cetateneasca menita sa aprecieze si sa promoveze exemplele de actiune, implicare si responsabilitate sociala. Un numar de 25 de voluntari au primit distinctia „Ordinul Linguritei”. Detalii afli din materialul video de mai jos.


O galerie foto de la eveniment gasesti pe pagina de facebook Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.