Filmul sibianului Octavian Repede, premiat la Festivalul INDIE IPIFF (video)

Un film realizat de sibianul Octavian Repede a fost premiat la Festivalul INDIE IPIFF. Producţia The Astronaut of God a câştigat distincţia „Menţiune Specială” la categoria „Cel mai bun Producător Independent al unui Film Artistic de Lungmetraj”, în cadrul Festivalul INDIE IPIFF.

“William Florescu, personajul principal al filmului este primul astronaut fictiv din cinematografia românească, cu origini româneşti, într-o misiune US. Dacă nu reuşim în realitate, măcar în poveşti să călătorim spre stele. Gânduri bune!”, spune Octavian Repede, realizatorul filmului.

Un interviu realizat la Medias cu Octavian Repede poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.