Filmul sibian „141 A.D. Misiune in Dacia” se gaseste online

Filmul   „141 A.D. Misiune in Dacia”  lansat in octombrie 2018 si realizat de catre Asociatiile culturale sibiene  „Nova Polaris” si „Veteres Milites” este disponibil de astazi publicului larg in mediul online.

Pelicula, un film pioner ca gen pentru Romania, imbina mitologia, suspansul si fantasticul intr-un mix vizual bine ancorat in realitatea de secol II d.Hr., atunci  cand are loc actiunea  filmului si propune o poveste inedita de mister si aventura. Protagonistul actiunii este Centurionul Marcus, delegat pentru  o misiune speciala, in anul 141 dupa Hristos, in Provincia Dacia

In distributia filmului regasim pe Cristian Stanca, Augustin Ungureanu, Catalin Neghina, Laura Petresc, Florin Nicula, Cristian Ciomaga si multi altii.

 Filmul este scris si regizat de Octavian Repede si reprezinta o productie cinematografica a unei echipe de creatie 100% sibiana.

 Productia istorica independenta poate fi vizionata la acest link: https://vimeo.com/ondemand/160985/

Filmul poate fi inchiriat cu doar 4 RON (0,99 $) sau o copie digitala descarcabila poate fi achizitionata cu 1,99$.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.