Filmul “Libertate in pantofi de copil” selectionat la Astra Film Festival

Filmul “Libertate in pantofi de copil” face parte din selectia oficiala a ASTRA FILM FESTIVAL 2015, in cadrul sectiunii Made in Romania. Realizat de catre producatorul de filme documentare Joachim Stall, impreuna cu autorul de provenienta medieseana Uwe Pelger, filmul prezinta viata de zi cu zi de dincoace de Cortina de Fier, greutatile economiei deficitare, visele tinerilor de atunci, precum si sosirea acestora si primul contact al lor cu vestul Europei.

Freiheit in kinder schuhen

Astra Film Festival va avea loc intre 5 si 11 octombrie a.c., in Sibiu. Detalii privind programul proiectiilor si al evenimentelor speciale vor fi disponibile curand pe site-ul www.astrafilm.ro.

„Toate eforturile depuse pentru a mentine Astra Film Festival pe harta marilor festivaluri internationale sunt apreciate la nivel inalt in fiecare an. Faptul ca editia din 2015 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si sub egida EFFE este o dovada clara a importantei si amplorii  evenimentului, un produs cultural 100% romanesc, mentinut la standarde internationale, pentru care gireaza atat experti internationali, cat si cea mai inalta autoritate din Romania”, a declarat Dumitru Budrala, director fondator Astra Film Festival.

Selectia oficiala a editiei din 2015 este disponibila aiciUn material despre realizarea acestui film am postat la http://www.mirceahodarnau.ro/guest-post-libertatea-in-pantofi-de-copii/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.