“Figura umana in arhitectura Mediasului”

In perioada 11 – 16 februarie  2011, Galeria Centrului Cultural German “Casa Schuller” Medias gazduieste o expozitie de fotografie cu titlul “Figura umana in arhitectura Mediasului”, exponatele fiind imortalizari ale unor detalii de arhitectura cu deosebita valoare istorica. Manifestarea este organizata de catre Centrul de Informare Turistica din cadrul Primariei Medias, in scopul promovarii brandului, a imaginii turistice a localitatii.

Una dintre resursele conceptului initiatic dezvolat de spatiul Mediasului  este generat de figurile umane prezente in arhitectura vechiului burg. Raspandite in diverse puncte ale vechii cetati,  decoratiunile dau viata si confera o energie magica unui spatiu istoric cu valente turistice.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Foarte interesant conceptul,stii cumva cine expune?


  2. Sunt fotografii realizate de catre cei de la Centrul de Informare Turistica Medias.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.