Festivalul Berii, Medias 2017

Festivalul Berii Medias va avea loc in perioada 14-16 iulie a.c., in Piata Corneliu Coposu din fata Primariei. „In orasul de poveste se da o mare veste – sarbatoare mare cu delicii culinare – mici, gratare si pastrame cu fructe impanate, inghetata in panere si bere multa ca e placere”, spun organizatorii.

Vineri, printr-un program folcloric asigurat de Etno Tv si transmis in direct cu: Narcisa Luncan; Valeria si Traian Ilea, Ovidiu Purdea Somes, Maria Butila, Ionela Morutan, Anca Marginean si Robert Tarnoveanu. Seara se incheie cu un concert al trupei Noapea Tarziu.

Sambata sunt mega recitaluri Gloria & Balkan, Roxana Nemes, Liviu Teodorescu, urmat de un program de muzica si clubbing cu DJ. Killer si MC. Darius. Duminica manifestarile se incheie glorios cu un Regal Folcloric: Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman, Radu Ciordas, Trupa Datina. In incheiere este proragamt un recital al Tarafului de la Clejani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.