Feri Teglas si Bogdan Nicolae va invita la o expozitia foto

Feri Teglas si Bogdan Nicolae va invita in acest sfarsit de saptamana la expozitia foto Premium Wedding & Stock Photography Show, la Restaurantul Traube. 
„Expozitia de fotografie din 1-2 noiembrie reprezinta o selectie a muncii mele de 5 ani. Am adunat aproximativ 100 de fotografii din cel putin tot atatea evenimente si garantez ca printre acestea nu exista aleatorism, totul este slefuit; fiecare fotografie pulseaza dupa o organigrama complexa a luminilor. Pentru mine fotografiile nu sunt o intamplare, pentru ca evenimentele cu ocazia carora fotografiez sunt mai mult decat speciale; iar asta trebuie sa vada atat ochii unui profesionist cat si cei ai protagonistului fotografiei sau al iubitorului de frumos. Va invit sa le vedeti de aproape!” spune Bogdan Nicolae. 
Expozitia Premium Wedding & Stock
„Asteptam iubitorii fotografiei la o expozitie pregatita cu mult drag. Daca Bogdan Nicolae abordeaza fotografia de nunta, eu o sa prezint fotografia comerciala. Fotografii folosite in cataloage, reviste, site-uri si asa mai departe. Toate materialele pe care le folosim in promovare ne reprezinta si contribuie la imaginea de ansamblu pe care oamenii si-o intiparesc in minte despre compania sau produsul nostru. Cele mai multe din aceste atribute, senzatii si impresii se imprima inconstient in mintea noastra si nu ne dam seama de ele. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca fotografiile pe care le folosim in materialele noastre de promovare sau pe retelele de social media sunt foarte bune, corecte din puncte de vedere tehnic si mai ales sa reflecte valoarea produsului nostru” adauga Feri Teglas. 
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.